Защо повярвах на лечението с базални импланти?

      Comments Off on Защо повярвах на лечението с базални импланти?

Има много причини, които ме накараха, да потърся лечение на липсващи зъби с базални импланти. Най-голямата е, че аз съм на 63 години и нямам нито един зъб в устата си. По всяка вероятност всички, които са на моя хал знаят за какво говоря. Срам, ограничени социални контакти, дискомфорт при хранене и куп още негативни последици, които ме подтискат.

Не избрах конвенционални импланти, защото лечението с тях е дълготрайно, а има и риск от това организмът да ги отхвърли. Трябваше ми надеждно решение, което да ме отърве от депресията, която съпровожда липсата на зъби. В този момент пред мен се яви една статия в интернет, а именно http://pensionerite.info/възстановяване-на-зъби-със-зъбни-импл/. Това е сайт за пенсионери, в който са сложили публикация свързана с конкретния ми проблем.

Да си призная, не знаех що е то базални импланти. Едва, след като прочетох статията, си дадох сметка, че има бърз и лесен начин да забравя за липсата на зъби. Имах необходимите спестявания и се отправих към център по базална имплантология в София, който ми даде възможност да се измъкна от патовата ситуация, и да придобия по-голямо самочувствие.

Нямаше как да не повярвам на лечението с базални импланти, тъй като посетих истински специалисти, които ме увериха, че освен здравина на зъбите и перфектна фасада, ще мога да се надявам на безболезнена процедура, която в никакъв случай няма да ми натежи и уплаши. Тук подчертавам, че мен ме е страх от зъболекари и всякакви видове интервенции.

Заключителни думи от мен

Добрата новина е, че го има този блог, в който да споделя моята история свързана с базални зъбни импланти. Може би ви звуча, като някакъв рекламен агент, но повярвайте, аз нямам нищо общо с рекламата в мрежата. Просто видях, че в блога има статии посветени на базалните импланти и помолих собственика да ми даде площадка за моето лично мнение. Не ангажирам никой да последва този тип лечение, а публикувам личните си впечатления.