Какво казват, как се рекламират успешните брокери за ски имоти – апартаменти, хижи и вили. Едно успешно презентиране.

      Comments Off on Какво казват, как се рекламират успешните брокери за ски имоти – апартаменти, хижи и вили. Едно успешно презентиране.

Ние сме специалисти в нови ски имоти за продажба, тук, сме за да помогнем на купувачите на жилища да закупят своя идеален апартамент или хижа във всеки алпийски ски курорт. Ние ще намерим идеалния ви дом за покупка, ще ви преведем през процеса на закупуване и ще ви информираме за света на ски недвижимите имоти, така че вашата инвестиция да се превърне в мъдър ход, който сте направили.

Имаме обширни познания от първа ръка за ски дестинациите, изградили отношения с водещи предприемачи в продължение на много години. Ние сме специализирани в луксозни недвижими имоти и проекти за развитие на първокласни пазари. Нашите експертни познания за ски сезона, зимните спортове и летните дейности означават, че всеки скиор или сноубордист може да превърне своите ски пътувания в ангажимент, като притежава алпийски имот.

Нашите колеги в много планински ски курорти и села показват на купувачи, ски имоти за продажба и местните си познания, помагат на всеки да направи разумна покупка. Нашата представа за недвижими имоти за продажба също означава, че нашите ски апартаменти и къщи дават най-добрия потенциал за отдаване под наем или перспективи за увеличаване на капитала.

Ски имот за продажба във Франция и Швейцария

Имаме ръчно подбрани ски имоти за продажба в много ски зони на Франция и Швейцария, така че прегледайте нашите обяви, които включват много информация, включително цени, подробности за местоположението, ключови характеристики на този дом и подробности за запитване, за да разберете повече по имейл или да уредите оглед.

Нашите ръководства за района включват също информация като съоръжения за ски и сноуборд; детски ски съоръжения, специализирани дейности като ски бягане или нощни ски, продължителност на зимния сезон, кои курорти имат най-добър снеговалеж, всяка планинска верига и защо се открояват.

Какъвто и тип дом-мечта да искате, независимо дали е класическа ски хижа или ски апартамент (за използване като втори дом или ваканционно бягство) до инвестиционно фокусирани покупки с възможности за обратен лизинг, гамата от имоти за продажба в нашите списъци с оферти намалява вашето времето за търсене на дом.

Стартиране на вашето търсене на имот

Когато повечето хора мислят за пазара на недвижими имоти, в съзнанието им изникват очарователни традиционни дървени къщи и хижи. Те могат да варират от всичко, което сърцето ви желае до по-скъпи модели, но като цяло, те не са най-евтините форми на домове за продажба.

Хижите и ски апартаментите от най-висок клас могат да бъдат сбъднати от мечтите, с мек интериор и на най-добрите места. Красивите оборудвани ски апартаменти и къщи, включващи най-новата домашна технология, декор, дизайн и алпийска архитектура, често включват отопляеми помещения за съхранение, сушилни за мокри дрехи и дори джакузи или хидромасажна вана, за да отпуснат тези студени пръсти на ръцете и краката в края на деня. тежък ден на ски. Луксозните ски хижи (също и апартаменти) се намират в по-скъпите ски зони като Вал д’Изер, Мерибел и Межев.

Традиционалните купувачи може да предпочетат стария тип дървена хижа, но не отстъпвайте на модерните жилищни блокове с апартаменти, защото те идват с много предимства и често включват допълнителни функции като обща стая за съхранение и шкафчета за оборудване. Това се оползотворява пространството по най-добрия начин, за да се избегне мокренето с обувки и ски на пода.

Нашият съвет е да закупите ски имот в четирисезонно планинско село, защото лятото привлича различна публика и най-добрите курорти насочват вниманието си към различни дейности. Потърсете планински курорт със съоръжения за ски и сноуборд, огромно количество дейности извън пистите, възможности за летни спортове и страхотна общност. Също така се запознайте със ски пистите, социалната сцена апре ски, техните оценки и всякакви зимни дейности като концерти и събития.

Най-добрият ски град за инвестиция също ще включва специални местни планове за надграждане и поддържане на инфраструктури като лифт, кабинков лифт, седалков лифт и гарантирани снежни условия. За да разберете кой планински курорт предлага конкретни заявки за скиори като хели-ски, сноуборд или ски училище за вас, вашето семейство и гости, за да се научите да карате ски, свържете се със специалисти. Специалните сноубордисти също могат да се възползват от познанията ни за най-добрите курорти с гарантиран сняг за вашето ски пътуване.

Нашата роля като ваш агент по недвижими имоти, за избор на зимни, ски апартаменти или къщи

Нашите агенти по недвижими имоти във всички местни офиси помагат на купувачите да намерят първокачествени новопостроени ски имоти и набор от хижи и апартаменти в строеж. Те могат да бъдат закупени с обратен лизинг или класическо свободно владение и много от тях идват с опции за финансиране, които се харесват на хората, които купуват имот като инвестиция, на която да се радват и други, а не само за себе си. За повечето хора местоположението е от решаващо значение – някои искат имот с достъп до ски, но други хора може да предпочетат да са в центъра на курорта.

За спокойствие на купувачите, ние извършваме надлежна проверка на всички обяви за недвижими имоти и можем също да свържем купувачите с установени правни, валутни, ипотечни компании и компании за поддръжка на имоти. Ние оставаме ангажирани на всяка стъпка, когато разглеждаме апартаменти и къщи за продажба и оставаме наоколо след това, ако имате нужда от повече съвет или информация.