НЕИЗМЕННИ ЗАКОНА НА ИНТЕРНЕТ БРЕНДИНГА

      Comments Off on НЕИЗМЕННИ ЗАКОНА НА ИНТЕРНЕТ БРЕНДИНГА

„Нищо – пише Виктор Юго, – дори и армията на нощта не  може да спре идеята, чието време е дошло.” Твърдението, че  една идея, независимо колко революционна изглежда, може да бъде преписана изключително на един отделен индивид, е погрешно. Един поглед отблизо на историята потвърждава, че почти всички големи революционни технологични открития (автомобилът, самолетьт, персоналният компютьр) са изследвани и разработвани едновременно от много различни хора.

Крайният победител не винаги е човекът с по-добрата  идея. Често побеждава този, който действа пръв. За да направите силна Интернет марка, трябва да имате идея, това е ясно, но също така и чувство за неотложност.

Интернет е едновременно Дивият запад, Златната треска  от 49-та година и завладяването на новооткритите земи. Ако  пропуснете Интернет, ще изпуснете шанса на живота си.

През 1994 година двама петокурсници от Станфордския  университет (Джери Янг и Дейвид Фило) основават Yahoo!

Интернет тьрсачка. Само пет години по-кьсно компанията струва 1 14 милиарда долара на борсата.

Интернет е едно от тези революционни събития, които се случват веднъж на десетилетие и ще промени много аспекти на всекидневния живот, някои само далечно свързани с Мрежата.

За да поставим Мрежата в контекста на времето, ето нашата класация на най-значимите технологични открития за всяко от последните пет десетилетия на ХХ век.

Източник: https://send-press.com/