Офис мебели

      Comments Off on Офис мебели

Когато избирате мебели за офиса, трябва да обърнете внимание на няколко аспекта – от материала, от който се изработва мебелите, до цвета им. Изборът на офис мебели трябва да се подхожда отговорно, като се знае какъв вид мебели е необходим, както и като се има предвид, че е доста удобно и функционално.

Мебелите могат да бъдат изработени от ПДЧ, дървесни плоскости, масивно дърво. Най-популярният материал е ламинатните плочи, защото има много предимства, още повече, що се отнася до цената, този материал е по-печеливш в сравнение с други. На свой ред, например, при закупуване на плочи от дървесни влакна, трябва да се има предвид, че по отношение на цената този материал е приблизително 20% по-скъп от ламинираните плочи.

Както знаете, офис мебелите създават впечатление на клиентите за предприятието, следователно, ако ежедневно общувате с клиенти, със сигурност трябва да обърнете внимание на факта, че офис мебелите са направени от висококачествен материал, който визуално изглежда много по-привлекателен.

Офис мебели придават на всяка фирма, корпорация, предприятие уникален имидж. Най-важното е да се изберат мебели, които да се комбинират с имиджа на вашето предприятие. Например, ако едно предприятие се позиционира като приятелски и позитивна компания, тогава масивните тъмни мебели няма да работят в този случай. За такава компания е по-подходящ леки, светли или светли мебели. Такива са Belcaro Диван тройка Даная.

От друга страна, ако едно предприятие се позиционира като класическа компания, тогава е по-добре да изберете офис мебели, които създават подходящо настроение, затова е по-добре да изберете мебели от класически дизайн – корпусни мебели.

Меката мебел включва маси, кресла и дивани, бюра, помощни бюра, шкафове, гардероби, рафтове, столове и пр.. На свой ред корпусът включва маси, шкафове, както и прегради. Всичко това и още много ще откриете на office1.bg.