Почистване на апартамента от боклуци, мебели и излишни неща

      Comments Off on Почистване на апартамента от боклуци, мебели и излишни неща

Освобождаването на апартамент от боклуци не е лесна задача. Обикновено проблемът възниква във връзка със смъртта на възрастни роднини. Тогава по-трудно е да се опразни къща.

Апартаментът трябва да бъде продаден, но за това трябва да бъде подготвен. Най-често купувачите не се нуждаят от старите мебели. Някои от нещата, заемат излишни места и трябва да бъдат изхвърлени.

Почистване на апартамента от боклуци

Не е възможно да направите сами. Голямото количество боклук не винаги може да бъде занесено и оставено до контейнери за боклук. Това е забранено от закона. За щастие днес има фирми, които предлагат почистване с извозване от апартамента.

Как да наемете фирма, чиито услуги: почистване на апартамента от боклуци и мебели е успешна:

Имаме всичко, за да почистим апартамента от боклуци

С наемането на компания с персонал от квалифицирани специалисти и камиони с контейнери за износ на боклук към сметището решавате всичко. Практическият опит е необходим при износ на различни предмети. Степента на затрупване и ситуацията във всеки апартамент са уникални, могат да бъдат вградени мебели, стари свързани оборудване. Всичко това трябва да бъде премахнато, за да не се повредят подовете и стените и да се извършва непланирани ремонти. Има моменти, в които апартаментът се нуждае от специално почистване след смърт и труповете.

Поръчка за износ

Обхватът на работа включва отстраняването и изхвърлянето не само на мебели, но и на домакински уреди, доставка на хранителни стоки, дрехи, обувки, почистващи препарати и пр. По желание на клиента, вградени домашни шкафове или, първоначално, вградени мебели, ще бъдат демонтирани.