ПРОБЛЕМИ В БАНЯТА

      Comments Off on ПРОБЛЕМИ В БАНЯТА

ПРОБЛЕМИ В БАНЯТА

Голяма част на проблеми с източването на канала в банята се дължат на отломки и косми, поставени във водопровода. Бавните канали могат да бъдат отпушени чрез промиване с гореща вода или дренажни продукти. Или може да се наложи да направите малко риболов с дренажна змия. Ако това не реши проблема, може да се наложи да разглобите тръбите си, за да стигнете до нарушителите.

Какво се случва, когато игнорирате бавното източване? Вашият водопровод спира и водата изобщо няма да изтече. За да накарате водата да се движи отново, вероятно ще ви трябва бутало. Оттам можете да използвате същите техники, използвани при бавно източване, за да отпушите тръбите.

СЛАБО ТЕЧАЩ ДУШ

Когато става въпрос за слабо водно налягане, виновникът вероятно е натрупването на котлен камък. Това може лесно да бъде отстранено с разтвор за отстраняване на котлен камък или чрез подмяна на душовата глава

ТЕЧАЩА ТОАЛЕТНА

Постоянно работещата тоалетна може да доведе до източване на сметката ви за вода. Ако никога не погледнете в резервоара, може никога да не откриете, че решението е толкова просто, колкото преместването на заклещена верига на клапата. Отделете минута, за да огледате резервоара си и да разберете дали веригата ви е заседнала или водата ви е твърде висока . Може да се наложи да направите някои прости настройки или да замените веригата.

Лоши миризми могат да дойдат от различни места, включително запушвания, плесени и стояща вода от течове. Ако проветрите помещението, премахнете тези проблеми и все още имате миризма, може да се окаже, че канализационният газ излиза от канализацията. Има няколко домашни средства, които можете да използвате за борба с миризмата, но ще трябва да се обадите на водопроводчик, ако миризмата продължава.

Толкова много от тези проблеми са просто достатъчно поносими, че се принуждаваме да живеем с тях, когато решението е изтичаща змия . Не оставяйте тези корекции за следващия месец, в противен случай ще получите по-сложни проблеми по пътя.

Източник: https://vsichko-za-baniata.com/