Рационален офис с енергоспестяващи функции

      Comments Off on Рационален офис с енергоспестяващи функции

Днес много от нас се стремят към по-екологична начин на живот. У дома, в офиса всеки се учи как да бъде по-енергорационален. На база това производителите на технологии също опитват нови, по-добри методи за създаване на по-щадящи околната среда техники и притурки.

В този ред на мисли ето и малко инфо около различните видове дисплей, от които сега може да избирате. Тук се нарежда и дисплей SAMSUNG GALAXY, както и модели на Huawei, LG, Asus, Alcatel, Lenovi, Apple Ipad и други.

Повечето дисплеи не само отговарят на изброените стандарти, но и са снабдени с допълнителни функции, които повишават тяхната екологичност. Например някои модели имат функция за пълно изключване.

Всички монитори за AOC поддържат Еко режим, който ви позволява да оптимизирате консумацията на енергия, чрез настройките на екрана – в зависимост от това дали потребителят чете текст или играе, яркостта и контраста автоматично се променят.

Също така, някои про line модели използват по-малко от 0,1 W в режим на заспиване. И накрая, специален софтуер за управление на мощността е-Saver. Той ви позволява да зададете времето за автоматично изключване на монитора за допълнителни спестявания.

Тук може да разгледате и поръчате и матрици за лаптоп Screen CABLE 15.6″ LED.

Не се колебайте и да зададете въпросите си на продавач консултантите преди да направите крайния избор.