Страхотни сандали на платформа от DMR, с които лятото е незабравимо

      Comments Off on Страхотни сандали на платформа от DMR, с които лятото е незабравимо

За да завършите модната си визия, непременно обърнете внимание на страхотните модели дамски сандали на платформа от DMR, с които веднага се преобразявате. Те са комфортни и идват със забележителен външен вид. Със сигурност ще ги харесате, защото предлагат идеалното решение за горещите летни дни – много стилни и изискани и същевременно завидно удобни и леки.

И този сезон дизайнерите са решили да ни изненадат със страхотни актуални цветове, за да се превърне лятото в неустоимо преживяване и едновременно с това да ни бъде комфортно и леко, даже и когато се налага да вървим доста.

Модните материали и страхотните декоративни елементи, вложени в моделите, са безспорен хит. Освен класическия избор – кожата, тук можете да намерите и други разнообразни материали като лак, текстил, велур, които да се съчетаят по неповторим начин с вашия стил на обличане.

Хармоничните комбинации между разнообразните материали придават изключително атрактивен  вид на моделите. Особено добро впечатление е постигнато от комбинацията между пастелни, спокойни нюанси и луксозни декоративни елементи, която веднага завладява погледа.

Естествените материи и този сезон са на почит, като цветовете, на които дизайнерите залагат са леките и свежи пастелни нюанси. Те са не само очарователни, но и много лесно съчетаеми с останалите цветове в палитрата и това ще ви улесни със сигурност при избора на правилния чифт обувки към всеки тоалет.

Сандалите на платформа от DMR в тропическия нюанс наситено жълто можете да комбинирате лесно с тоалети в нежно синьо, люляк, всички нюанси в лилаво-виолетовата гама и разбира се, класическото черно. Ако си падате по тъмно сините сандали, добре е да знаете, че те ще си подхождат невероятно много с лимонено зелено, кафяво, сиво, светло жълто и оранжево, както и с люляк, тюркоаз, червено и бяло.

Розовите дамски сандали на платформа ще заблестят в пълния си блясък, ако ги комбинирате с сиво, жълто-кафяво, лимонено, ментово зелено или кафяво.