Трудно ли е да си немете личен шофьор за вечерта

      Comments Off on Трудно ли е да си немете личен шофьор за вечерта

Не рядко се налага да използваме автомобила си през деня, за да отидем на работа, да свършим някакви задачи и да не можем да се приберем с него, тъй като на връщане към дома сме се отбили с приятели на по чаша бира. Преди това е било проблем, но вече има интелигентен изход от тази ситуация и това са фирмите, които предлагат Drink and drive услуга.

Чрез тяхната резервационна система можете да наемете шофьор, който да действа като ваш личен шофьор за деня или вечерта, без значение на колко места трябва да спрете. „Вашият“ шофьор пристига в дома ви в желаното от вас време, облечен в професионално облекло, готов да ви превози в с вашето превозно средство, където искате да отидете. Когато сте готови, вие и колата ви ще се върнете безопасно у дома. Независимо дали искате шофьорът да ви отведе на работа, нощувка или специално събитие, лесно е да го организiрате.

Предимствата са много:

Пътувайте в собствената си кола за срещи, събития, поръчки и други

Изчезва стресът от непознати места или трудно паркиране

Седите спокойно и се отпускате, докато се возите в собствената си кола, където трябва да отидете

Имате на разположение надеждни и отговорни професионални водачи

Избягвайте скъпите и несигурни таксита

Правенето на резервация за услугата е лесно през сайта на избраната фирма

Как действа услугата?

Тъй като професионални шофьори карат вашата кола вместо вас, те предлагат лични шофьорски услуги далеч по-изгодно от използването на такси или лимузини, независимо къде е необхoдимо да бъдете закарани.

Всички поръчки трябва да бъдат направени предварително, защото в последния момент може да няма свободни шофьори. Натоварването е особено голяма в петък и събота.

Имайте предвид, че отговорен екип подбира всеки кандидат за шофьор във фирмите за Drink and drive услуги. Всеки от интервюиращите си задава въпроса „Бих ли се доверил на този човек зад волана на моето лично превозно средство?“ Ако отговорът е „не“, тогава този човек не бива наеман.