Електронен магазин раздава безплатни подаръчни ваучери на най-добре подържаните сгради!

      Comments Off on Електронен магазин раздава безплатни подаръчни ваучери на най-добре подържаните сгради!

Електронен магазин раздава безплатни подаръчни ваучери на най-добре подържаните сгради!

Независимо дали става въпрос за благородна инициатива или за нетрадиционна рекламна кампания няма значение, защото  примера и идеята понякога са по-важни.

Става въпрос за един от  големите електронни магазини за обувки и дрехи, който подарява на живущите  на сградите в големите български градове, заслужили със своят прилежен и добър външен вид ваучери на стойност между  20 и  50 лв.

Идеята е екипа да обиколи всички големи градове, като за сега ваучери са раздадени в София, Благоевград и  Пловдив.

Избора на спечели сгради се определя както по предложения, така и от пътуващият екип на магазина.

Подаръчните ваучери в левова равностойност обикновено се поставят  в дворовете и пощенските кутии на най-добре поддържаните къщи, блокове и кооперации, като в тях е  подробно и ясно   е описано каква е причината за подаръка.

Обикновено сред избраните жилища са реновираните и санирани  сгради с добре поддържани дворни места и пълноценно използвани градини.

По този начин екипа на онлайн магазина  изразява своята ангажираност към естетическият вид на нашите градове, демонстрира гражданската си позиция и ни  насочва към всички видове мерки за насърчаване на интелигентното развитие на регионите.

Примера, трябва най-вече да бъде насочен  към властоимащите, който трябва да помислят по-сериозно  какви инструменти да използват като закони, инициативи и данъчни облекчения с цел насърчаване на по-висока енергийна ефективности и по-добър естетически вид на сградите.

Макар и с цел реклама, екипът на  онлайн магазин за дрехи и обувки Капере ни дават добър пример за стимулация на гражданите.

Раздаването на подаръчни ваучери  не е стихийно и еднократно, а се  превърна традиция. От магазина призовават  всички  възползвали  се от ваучерите , да се снимат пред собствената сграда и да го постнат в тяхната facebook страница, за да помогнат разгласяването и увеличаването на  ефекта от инициативата.