Основни съвети за това как да се облечете подходящо за сватба

      Comments Off on Основни съвети за това как да се облечете подходящо за сватба

Основни съвети за това как да се облечете подходящо за сватба

    Чудите се как да се оплечете за сватба, ако сте поканени? Няма да ви бъде лесно, особено ако искате да следвате макси модни съвети за да направите добро впечатление на околните и да не сгрешите при избора си.

  Дрехите и аксесоарите очевидно са от основно значение и трябва да са елегантни, без да прекалявате, за да поддържате блясък и дискретност. Светлите или по друг начин дискретни цветове, като кварцово розово или спокойно синьо са много подходящи за този тип събитие. Разбира се, избягвайте бялото или черното и може би бъдете по-смели в избора си  на  официални чанти и обувки: това са основните насоки, които трябва да следвате при избора на дрехи за сватба.

Избягвайте да носите бели или черни дрехи

   Това е традиция, която винаги е била валидна и като такава във всеки случай трябва да се спазва: по време на сватбата трябва да се избягва носенето на бели рокли (цвят, който принадлежи на булката) или черни, които твърде много напомнят на траур. Булченската рокля заслужава да бъде център на вниманието, с бял цвят, отразяващ и изпъква навсякъде, и от чисто уважение към булката трябва да избягвате да се обличате като нея! Избора между цветовете, все пак е голям – цветове като червено или тъмно сиво за есенните или зимните сватби, или меки, пастелни цветове за пролетните или летните сватби.

Не носете твърде къси или разголени дрехи

   Избягвайте дрехите, които са твърде къси или разголени. Идеята е винаги да се поддържа известна дискретност и елегантност: сватбата не е като коктейл-парти. Ако сте избрали да носите къса рокля или във всеки случай не дълга до краката, изберете поне дискретен цвят или флорален модел, което прави цялото  ви визия по-деликатна.

Аксесоари за церемонии: ето в кое можете да бъдете по-смели!

    Ако с роклята е по-добре да останете дискретни, тъй като главният герой е булката, с церемониалните аксесоари като чанти и обувки можете да бъдете малко по-смели. Неутралните цветове като сиво или пастелни цветове могат да бъдат придружени от секси обувки като сандали, дори златни или сребърни. Същото важи и за портмонетата, като се помни, че идеалните модели са  мини-чантите през рамо или с верижка.