ЦВЕТОВЕ ЗА СПАЛНЯ

      Comments Off on ЦВЕТОВЕ ЗА СПАЛНЯ

ЦВЕТОВЕ ЗА СПАЛНЯ

Сиви и жълти

Такъв тип спалня разполага с много успокояващи сиви атрибути с някои по-меки жълти цветове, хвърлени в сместа. Основната съставка на тази очарователна композиция са чудесно сивите стени в Sparrow от Бенджамин Мур. Това би направило страхотен цветен пейзаж за основна спалня.

Езерни цветове

Стените на такъв тип спалня изглеждат така, сякаш сте се потопили в чисто, синьо езеро. Цветът по стените би бил Stony Brook от Benjamin Moore, а класическият бял цвят на тавана остава Pure White от Sherwin Williams. Тези два цвята комбинират страхотна природна сцена оживяват в спалнята.

Спалня край океана

Една успокояваща спалня Oceanside се отличава с прекрасен основен цвят, Barn board от Benjamin Moore. Този дълбоко поставен цвят на стените създава интересно платно за останалата част от спалнята, позволявайки на едни дървени мебели да се открояват.

Класическа спалня

Една класическа, вдъхновена от винтидж спалня има всички правилни цветови схеми, за да накара тази стая да се чувства приятна и спокойна. Цветът на стените може да е Birds Nest Match от Martha Stewart. Останалата част от декорациите и обзавеждането на стаята се съчетават добре с по-приглушения цвят.

Блед и спокоен

Тази спалня излъчва този успокояващ ефект. С всички тези приглушени цветове ще трябва да бъдете доста пържени, за да не се чувствате спокойни. Цветът за стените е Just Walnut от Dulux и представлява комбинация от яйчена черупка и сметана. Разкошният цвят позволява на естествената светлина да прониква през спалнята.

Тропически рай

Такъв тип спалня излъчва този успокояващ ефект. С всички тези приглушени цветове ще трябва да бъдете доста пържени, за да не се чувствате спокойни в тази спалня. Цветът на стените е Just Walnut от Dulux и представлява комбинация от яйчена черупка и сметана. Разкошният цвят позволява на естествената светлина да прониква през спалнята.

Вдъхновен от Сиатъл

Една освежаваща спалня, изцяло в Сиатъл, вдъхновена от използването на тъмни дървени мебели с по-модерна цветова схема е страхотно решение. Стените например създават успокояващо пространство в спалнята, позволявайки на чистия вид на мебелите да проникне. Стените може да са Fizzle от Dunn Edwards.

Източник: https://spalno-belyo.com/